Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Hotelul de patru stele este situat în prima rezervaţie naturală a Ungariei, în zona de agrement a oraşului Debrecen, în inima Parcului Nagyerdő, respectiv în incinta Băilor termale şi a Parcului acvatic Aquaticum, unde serviciile complexe pentru turişti sunt asigurate de băi termale, piscine acoperite, ştrand, parc acvatic mediteranean acoperit, sector de tratamente, wellness, centru de masaj thailandez, centru de stomatologie, respectiv restaurante cu specialităţi culinare naţionale şi internaţionale. Hotelul dispune de parcare proprie pentru autoturisme şi autobuze.
Parcul Acvatic Mediteranean acoperit Aquaticum
Poate fi accesat direct din hotel, printr-un pasaj de sticlă. Abundă de plante exotice, putând să schimbe în mod miraculos o zi rece de iarnă într-una caldă de vară.

Sub imensa cupolă distracţia şi relaxarea sunt asigurate de piscine pentru toate vârstele, piscină cu valuri, 12 tobogane, perete de escaladare, duşuri de masaj de diferite tipuri, jacuzzi, băi - peşteră, piscină cu curent de apă, gheizere, restaurant mediteranean, centru de masaj thailandez, centru de saune şi băi de aburi.

Tarife cazare

Tip cameră Preţ / cameră Preţ / single Preţ / weekend
Cameră simplă 26000 FT 26000 FT 26000 FT
Cameră dublă 37000 FT 37000 FT 37000 FT
Nota:
* Tarifele sunt pe tip de camera / noapte.


View Larger Map